WhatsApp grupları için bomba özellik!

WhatsApp grupları için bomba özellik!

WhatsApp, son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile adını duyurmaya devam ediyor. Bu sebeple, WhatsApp grupları için bir yeni özellik daha yayınladı.

Yayınladığı özellik, şu an için test aşamasında olup, ilerleyen zamanlarda kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bununla birlikte, bu özelliği WhatsApp beta test programında deneyimleyebilirsiniz. Gelin hep beraber, yeni gelecek olan ya da test aşamasındaki özelliği yakından tanıyalım.


Ek olarak WhatsApp, kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek adına yeni güncellemeler yayınlamaya ya da test etmeye devam ediyor. Bununla birlikte, bazı test ettiği gizli özellikler de kullanıcılar tarafından internet üzerinden sızdırılmaya da devam edecek gibi duruyor.

WhatsApp grupları için gelen özellik ve detayları
 

WhatsApp, beta test programında yayınladığı güncelleme ile birlikte, grup sohbetleri daha fazla özelliği kavuşacak. Daha fazla özelliğin gelmesi ile birlikte, WhatsApp grup yöneticileri için ek özellikler de gelecek. Bu özelliklerin yayınlanması sonucu WhatsApp iOS, Android ve Windows Phone kullanıcıları için gruplara gizlilik ayarları da getirecek. Bu sebeple, grup kullanıcıları için bazı kısıtlamalar da olacak.


Bu özelliği kullanmak için WhatsApp grup sohbetlerinde yönetici konumunda olmanız gerekiyor. Yönetici olduğunuz grupta, sizler için grup ayarları bölümü olacak. Bu ayarlar bölümü ile birlikte kullanıcılar, çeşitli ayarlamalar yapabilecek.

Yani kullanıcılar, grup içinde belli başlı değişiklikler yapabiliyor. Bu değişiklikler grup resmi ve grup açıklaması gibi özellikler olarak karşımıza çıkıyor. İşte bu özellikleri, grup yöneticileri kısıtlayabilecek.

Son olarak, bu özelliği deneyimlemek için WhatsApp sürümünüzü Google Play üzerinden 2.18.132 sürümüne güncellemeniz gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.