WhatsApp hangi bilgilerinizi saklıyor? İşte yanıtı...

WhatsApp hangi bilgilerinizi saklıyor? İşte yanıtı...

Günlük hayatımızda en çok kullandığımız WhatsApp için önemli bir yenilik daha kullanıma sunuldu. Kullanıcılar, bu uygulamadaki verilerini indirebilecek. Peki, WhatsApp verileri nasıl indirilir? WhatsApp hangi bilgilerinizi saklıyor? İşte yanıtı....

WhatsApp verileri nasıl indirilir?
 

Son dönemlerde gündemden düşmeyen veri güvenliği ve veri gizliliği konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. WhatsApp Beta kullanıcıları, uygulama içinde hangi verilerin tutulduğunu görebilecek. Bu bilgilere bakarak, sistemde hangi verilerinizin kayıtlı olduğunu öğrenebilirsiniz!


WhatsApp hangi bilgilerinizi saklıyor?


Öncelikli olarak bu linke tıklayarak, WhatsApp Beta kullanıcısı olmanız gerekiyor. Beta kaydının ardından, telefonunuza gelecek olan güncelleme ile uygulamayı Beta sürümüne yükseltmeniz lazım.


Bu işlemlerin ardından, öncelikli olarak Ayarlar alanından Hesap kısmına girin. Bir sonraki ekranda ise, Request Account Info, yani Hesap Bilgisi Talep Et seçeneğine dokunun.

Talep ettiğiniz rapor, kısa bir süre içinde hazırlanıyor ve dilerseniz bunu dışa aktar seçeneği ile kaydedebilirsiniz. Bu rapor çok sayıda bilgi içeriyor. Kullandığınız telefon modeli, telefon numarası, ne kadar zamandır çevrimiçi olduğunuz, kullandığınız platform ve daha pek çok bilgiye bu rapor ile ulaşabilirsiniz.

Şu anda sadece Android işletim sistemli cihazlarda kullanılabilen bu özelliğin, önümüzdeki dönemlerde iPhone için de hazırlanması bekleniyor.

Kaynak: shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.