WhatsApp için numaralar arası transfer özelliği geliyor

WhatsApp için numaralar arası transfer özelliği geliyor

WhatsApp sohbet geçmişinizi iOS ve Android için farklı bir platforma aktarma özelliği üzerinde çalışıyor.

Veri politikasıyla gündemden düşmeyen WhatsApp’a yeni özellik geliyor. Önceden de sızdırılan raporlara göre WhatsApp nihayet sohbet geçmişinizi iOS ve Android için farklı bir platforma aktarma özelliği üzerinde çalışıyor.

Yeni gelecek özellik sayesinde, kullanıcının aynı işletim sisteminde olmayan bir cihazı satın aldıktan sonra sohbet geçmişini geri yükleyememesine neden olan sorun ortadan kalkacak. Bu sayede telefon değiştirme sürecindeki işlemler daha da kolaylaşacak.

whatsappa-beklenen-transfer-ozelligi-geliyor-99-001.jpg

Aşağıda yer alan görselde ise sohbet geçmişini iOS’ten Android’e telefona geçiş için oluşturulan yeni görüntüler yer alıyor. Sadece iOS’ten Android’e değil bu durumun tam tersi de gerçekleşebilecek.

WaBetaInfo‘ya göre bu ekran görüntüleri şu maddeleri içeriyor:

Sohbet geçmişi istediğimiz zaman taşınamayacak: Bu işlemi yalnızca WhatsApp hesabınıza yeni bir Android telefon bağladığınızda başlatabilirsiniz.

Medya da Android cihaza aktarılacak: Sohbet geçmişinizin yanı sıra medya da tamamen aktarılacak.

Sohbet geçmişinizi farklı bir telefon numarasına aktarabilirsiniz: Bu özellik, cihazı ve telefon numarasını değiştirirken oldukça kullanışlıdır. Bu nedenle sohbet geçmişinizi taşımaya başlamadan önce telefon numaranızı değiştirme işlemi otomatik olarak başlatılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.