WhatsApp ile çocuklarınızı takip edin!

WhatsApp ile çocuklarınızı takip edin!

WhatsApp, özellikleri ile sizlere birçok avantaj sunuyor. Bunlardan birisi de çocuklarınızı uygulama üzerinden takip etme özelliği. Bu özellik sayesinde yalnızca çocuklarınızı değil, merak ettiğiniz herkesi takip edebiliyorsunuz.

Son zamanlarda yaşanan çocuk kaçırma gibi olaylara, bir nebze engel olmak için sizlere bu haberi sunuyoruz. İşte WhatsApp takip etme özelliği!

Özelliği kullanmak için her iki tarafında telefonu ve WhatsApp uygulaması yüklü olması gerekiyor. Özelliği kullanmak için şu adımları uygulamanız gerekiyor.

Öncelikli olarak, uygulamaya girin. Konumuzu paylaşmak istediğiniz kişiye tıklayın. Ardından konum simgesine tıklayın.

whatsapp-takip1.jpg

 

Konum simgesine tıkladıktan sonra, karşınıza bulunduğunuz konumun haritasını gösteriyor.  Buradan mevcut konumu paylaş diyorsunuz. Bu işleri yapmadan önce, telefonun konum özelliği açık olması gerekiyor.  Paylaş dedikten sonra da karşınıza bir uyarı çıkacak. Bu uyarı, özellik hakkında bilgi veriyor ve devam butonuna basınız.  Önceden bu uygulamayı kulladıysanız eğer, sizlere bu uyarıyı yapmayacak.

whatsapp-takip-2.jpg

Mevcut konumu paylaş dedikten sonra, karşınıza yeni bir arayüz gelecek. Burada, karşınıza konumunuzu ne kadar paylaşacağınız gözüküyor.  Buradaki saatlerden hangisi sizler için uygunsa seçin. Ayrıca yorum da ekleyebiliyorsunuz.

whatsapp-takip-3.jpg

 

Buradan konum için saat ve yorumu yazıp, paylaştıktan sonra, konumunuz WhatsApp mesajı olarak karşı tarafa gönderilecek. Gönderdiğiniz kişi, buradan size her zaman erişebilecek.

whatsapp-takip-4.jpg


Paylaşımı açtıktan sonra, karşı tarafın konumunu görebiliyorsunuz.

whatsapp-takip-5.jpg

Eğer karşı taraf da konumunu paylaşırsa, iki kişi harita üzerinde nerede olduğu görülebiliyor. Hatta, paylaşılan konumun süresi, ne kadar kaldığı da gözüküyor.

whatsapp-takip-6.jpg

Bu sayede, merak ettiğiniz insanları nerede olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Öğrenmekle de kalmayıp, anlık olarak izleyebiliyorsunuz.

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.