WhatsApp iOS için aramaları kolaylaştıran özellik!

WhatsApp iOS için aramaları kolaylaştıran özellik!

WhatsApp iOS kullanıcıları için önemli bir özelliği yayına alıyor. Android için sunulan YouTube önizleme ve oynatma modunun ardından, grup aramaları da kolay hale getiriliyor. Böylece WhatsApp üzerinden grup araması başlatmak çok daha pratik oluyor.

Uygulamanın yeni tasarım güncellemesiyle birlikte, sağ üst köşede bulunan telefon ikonuna dokunarak kolay bir şekilde görüşmeleri başlatabiliyorsunuz. Buradan konuşmak istediğiniz kişileri ve aramanın video mu yoksa ses ile mi olacağını seçebiliyorsunuz.

Grup aramalarını başlatmak için ayrıca iPhone’da bulunan “Aramalar” sekmesini de kullanabiliyorsunuz. Yine sağ üst köşeden yeni arama başlatarak grup aramaları yapabiliyorsunuz. Grup araması bölümüne girdikten sonra 4 kişiye kadar seçtiğiniz kişilerle arama başlatabiliyorsunuz.

Birçok farklı özelliği içinde barındıran WhatsApp tasarım güncellemesi iOS kullanıcıları için dağıtılmaya başlandı. Telefonunuza güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmenizde fayda var. Yeni tasarımın Android kullanıcılarına da yakın bir zamanda verilmesi planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.