WhatsApp karanlık mod için yeni özellik geliyor!

WhatsApp karanlık mod için yeni özellik geliyor!

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, karanlık mod için yeni bir özelliği kullanıma almaya hazırlanıyor. Daha önce kullanıcılar tarafından uzun süre beklenen karanlık mod, renk seçeneği için çalışma içinde.

Daha önceden de uygulamanın iOS cihazlar üzerinde yeni bir özelliğe daha kavuşacağı belli olmuştu. Her cihaz için çalışmalarını sürdüren uygulama, halihazırda yüzlerce milyon cihazda kullanılıyor. Bu da uygulamanı, bu alanda rakiplerine göre önde olmasını sağlıyor.

Hem Android hem de iOS kullanıcıları için karanlık modun kullanımı devam ediyor. Mesajlaşma sırasında göz sağlığını korumak ve pil tasarrufu yapmak amacıyla getirilen özellik için yenilik WhatsApp Beta’da ortaya çıktı. Kullanıcıların karanlık modu aktif ettikten sonra farklı renk seçeneğine sahip olabildiği keşfedildi.

Yeni renk seçeneği halihazırda kullanılan renklere çok benzer. Ancak bu rengin biraz daha koyu hale getirilebildiği görülüyor. Halihazırda WhatsApp karanlık mod özelliğinde koyu yeşil renk gönderilen mesajlar için ve koyu gri renk gelen mesajlar için kullanılıyor. Yeni özellikte gelen mesaj renginin aynı olduğu, gönderilen mesaj renginin biraz daha açık yeşil olduğu görülüyor.

whatsapp-karanlik-mod-icin-yeni-ozellik-geliyor-2.jpg

Özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu ve karalı sürümle kullanıcılarla ulaşmasına zaman olduğunu belirtmekte yarar var. Uygulamanın bunu test amaçlı yapmış olabileceği ve farklı renk seçeneklerini de kullanıcılara getirebileceği düşünülüyor. Bu farklı renk seçebilme özelliği henüz kesinlik kazanmasa da kullanıcılar tarafından beğenilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.