WhatsApp kullanıcıları dikkat! Masaüstü sürümü kararıyor! İşte yenilikler

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Masaüstü sürümü kararıyor! İşte yenilikler

WhatsApp, şimdi de masaüstünü güncelliyor.

WhatsApp masaüstü güncellemesi sayesinde kullanıcılar bazı yeniliklere kavuşacak işte yeni gelen özellikler ve detaylar...

WhatsApp masaüstü güncellemesi ile karanlık mod özelliği geliyor

WhatsApp, şimdi de masaüstünü güncelliyor. Bu güncelleme ile birlikte WhatsApp’ın masaüstü uygulaması karanlık mod veya bir diğer adıyla koyu tema sunuluyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar artık çıkartmalar özelliğinin daha özgür bir versiyonunu WhatsApp masaüstü tarafında da kullanabilecekler.

WhatsApp, 2.2049.8 sürümüyle birlikte yeni özellikler kazanıyor. Bu sayede tasarım çehresinin değiştiği popüler uygulamanın mobil tarafta sevilen özellikleri artık masaüstü tarafa taşınıyor.

Geçen yıldan beri binlerce uygulamanın ve oyunun arayüzünde görmeye alışık olduğumuz karanlık mod özelliği WhatsApp’ın mobil sürümünde hem Android hem de iOS kullanıcıları için kullanılabilir durumdaydı. Masaüstü tarafında da pek çok uygulamanın karanlık mod özelliğini sunmasıyla birlikte WhatsApp’tan da böyle bir atılım bekleniyordu. Beklenen adım geldi ve yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar WhatsApp masaüstü sürümünü karartabiliyor.

WhatsApp’ın telefonlarda en çok sevilen özelliklerinden birisi olan çıkartmalar masaüstü sürümde bulunsa da sadece varsayılan çıkartmalar kullanılabiliyordu. Yeni güncelleme ile birlikte çıkartmalar çeşitleniyor. Yani bu da demek oluyor ki; daha fazla seçeneğiniz olacak.  geliyor. Bu sayede konuşmalarınız daha eğlenceli ve keyifli hale gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.