WhatsApp kullanıcılarına müjdeli haber!

WhatsApp kullanıcılarına müjdeli haber!

WhatsApp için her geçen gün dikkat çeken bir yenilik duyurusu yapılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz yıl tanıtılan ” Herkesten Sil ” özelliği ile kullanıcıların attığı bir mesajı hem kendi telefonundan hem de karşı taraftan silmesi mümkün hale getirilmişti. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikteyse WhatsApp mesaj silme süresini uzattığı ortaya çıktı.

WhatsApp mesaj silme süresini uzattı!

Ancak, yanlışlıkla attığı mesajı geri çekmek isteyenlerin bu işlemi en geç 1 saat 8 dakika 16 saniye içerisinde gerçekleştirmesi gerekiyordu. Popüler mesajlaşma platformu kullanıcılardan gelen talep sonrasında bu özellikte sessizde değişikliğe gittiği ortaya çıktı.

Uygulamanın iOS için yayınladığı yeni beta sürümünde süreyi 13 saat 8 dakika 16 saniye seviyesine çıkardığı tespit edildi. Henüz mesajlaşma platformunun resmi internet sitesinde bu değişiklik hakkında henüz bir detaya yer verilmiyor. Ancak, WhatsApp mesaj silme süresinde yapılan bu değişikliğin kısa bir süre içerisinde yayınlanacak olan beta sürümü ile Android cihazlara yansıması bekleniyor.

Uygulamanın 1 saat olan süreyi neden 13 saatin üzerine çıkardığı şu anda bilinmiyor. Ancak, bu değişiklik sonrasında özellikle aynı anda birden fazla kişiyle mesajlaşan kişilerin hatalarını telafi etmesi oldukça kolaylaşacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.