WhatsApp masaüstü sesli ve görüntülü görüşmeler özelliği

WhatsApp masaüstü sesli ve görüntülü görüşmeler özelliği

WhatsApp’ın bir süredir masaüstü versiyonu için gelmesi beklenen sesli ve görüntülü görüşme özelliği nihayet bazı kullanıcılara ulaştı. 

Şu an için oldukça sınırlı kişinin kullanabildiği bu özellik ilerleyen süreçte daha fazla kişinin kullanımına açılacak. Bildirildiği kadarıyla kısıtlı da olsa bazı kişiler WhatsApp masaüstü sesli ve görüntülü görüşmeler özelliğini kullanmaya başladı.

Bildiğiniz üzere WhatsApp’ın mobil versiyonuna 2015/2016 yıllarında entegre edilen sesli ve görüntülü konuşma özelliği yıllar geçmesine rağmen diğer sürümlerine gelmedi. Bir süre önce yeni özelliğin testlerinin başladığı WhatsApp’ın masaüstü sürümünde bazı kullanıcılar bu özelliği kullanmaya başladığını bildirmeye başladı.

whatsapp-masaustu-sesli-ve-goruntulu-gorusmeler-00.jpg

WABetaInfo tarafından bildirildiği kadarıyla WhatsApp’ın masaüstü sürümü sesli ve görüntülü görüşmeler yapmayı sağlıyor. Şu anda WhatsApp mobil tarafta çok kullanılıyor olsa da bunun yanında hem masaüstü sürümü hem de web sürümü de pek çok kişiye hitap ediyor. Geçenlerde de WhatsApp web sürümü için telefonlardan QR kod yerine parmak izi ile giriş yapılacak denilmişti. Şu an bu bilgi hakkında bir gelişme yaşanmasa da WhatsApp farklı özellikleri bünyesine eklemeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.