WhatsApp 'Tatil Modu' geliyor!

WhatsApp 'Tatil Modu' geliyor!

WhatsApp, anlık mesajlaşmanın yüksek olduğu durumlarda aktif hâle getirilmesi için 'Tatil Modu‘ özelliğini kullanıma sunmayı planlıyor. 

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir güncelleme için kolları sıvadı. Yoğun mesaj gelen grupları olanlar, yoğun mesajlardan bıkmış fakat gruptan da çıkmak istemiyorlarsa, 'Tatil Modu' özelliği ile mesajlardan geçici olarak kurtulabilecekler.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma servislerinden WhatsApp, özellikle gelişmekte olan ülkelerde SMS’lere göre çok daha fazla kullanılmakta. Her geçen gün kendini geliştirmeye devam eden WhatsApp, şimdi de yeni getireceği güncelleme ile 'Tatil Modu' özelliği getiriyor.

Whatsapp, 2018'in ekim ayında bu güncelleme konuşulmuş, fakat ayrıntılı bir bilgi gelmemişti.  Şirket gelecek olan güncelleme ile, anlık mesajlaşmanın yüksek olduğu durumlarda aktif hâle getirilmesi için Tatil Modu özelliği getirecek. Bu güncelleme için; Android 2.19.101 sürümü üzerinden test yapan ekip, bu özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Tatil Modu, “Arşivlenmiş sohbetleri yoksay” olarak adlandırılacak. Bu özellik ile yüksek mesaj gelen gruplarınız varsa ve çıkmak da istemiyorsanız, mesajlardan geçici olarak kurtulabileceksiniz.

Aynı zamanda bu özellik, yeni bir mesaj geldiğinde arşivlenmiş sohbetlerin arşive aktarılmasını engelleyecek. Böylece rahatsız olduğunuz grup mesajlarını en üstte, anlık olarak görmeyeceksiniz. Özellik henüz geliştirme aşamasında olup, sadece belirli kullanıcılara sunulmakta. Güncelleme ile ilgili ayrıntılar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.