WhatsApp Web beklenen özelliğe kavuştu! Karanlık mod devrede!

WhatsApp Web beklenen özelliğe kavuştu! Karanlık mod devrede!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp  bilgisayar arayüzü WhatsApp Web karanlık mod ile buluştu.

Uzun bir süre önce uygulamanın kendisine gelen bu özellik, özellikle gece saatlerinde kullanıcıların göz yorgunluğunu minimum seviyeye indirmeyi hedefliyor. Ancak, günlük hayatta tamamen karanlık mod ile uygulamayı kullananların sayısı oldukça fazla.

WhatsApp Web karanlık mod kullanıma sunuldu!

Karanlık temayı aktif hale getirmek için WhatsApp Web’in bilgisayarınızda açık olması gerekiyor. Ardından ekranın sol üst kısmında bulunan üç noktalı menüye tıkladığınız zaman karşınıza gelecek ayarlar seçeneğine tıklayın. Açılan menü içinden tema kutucuğuna geldiğiniz zaman ise sizleri karanlık ve açık olarak iki renk modu karşılıyor. Tek yapmanız gereken “Koyu” seçeneğine tıklamak.

whatsapp-web-icin-koyu-renk-tema-ozelligi-geldi-1.jpg

Buna ek olarak WhatsApp, QR kodları aracılığıyla rehberinize kişi kaydetmenin daha kolay olduğu bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu sayede telefon numarasını tuşlayarak zaman kaybetmenin önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca yeni animasyonlu çıkartmalar üzerinde çalışan bu mesajlaşma uygulaması, kullanıcıların sadece metin üzerine bağlı kalmadan keyifli bir sohbet gerçekleştirmesini hedefliyor.

Bu çıkartmaların ise gelecek haftalarda iOS ve Android sürümlerine çıkaracağı güncellemelerle aktif olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.