WhatsApp yeni özelliğini test ediyor 'Sessiz video' geliyor

WhatsApp yeni özelliğini test ediyor 'Sessiz video' geliyor

WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Google Play Beta Programı’ndaki kullanıcılar için sunulan özellik, göndermek istediğiniz videonun sesini kaldırmanıza imkan tanıyor.

Yakın zaman önce 2.21.3.13 beta güncellemesini yayınlayan WhatsApp, Android platformundaki beta kullanıcıları için yeni bir özellik paylaştı.

WABetaInfo’nun aktardığı bilgilere göre Mute Video (Sessiz Video) adındaki özellik, kullanıcıların bir videoyu paylaşmadan önce sesini kapatabilmelerine imkan tanıyor. Özelliğin kullanımı ise oldukça kolay.

Halihazırda videoları göndermeden önce karşınıza çıkan düzenleme ekranı üzerinden videoların sesini kaldırabileceksiniz. Böylece arka plan sesleri nedeniyle gönderemediğiniz videoları artık paylaşabileceksiniz.

Yukarıda da söylediğimiz gibi, söz konusu yenilik şimdilik yalnızca Google Play Beta Programı‘ndaki kullanıcılar için sunulmuş durumda. Yine de programdaki tüm kullanıcıların bu özelliğe erişemediğini söylemekte fayda var.

Mute Video özelliğini yavaş yavaş kullanıma sunan WhatsApp, yeni video düzenleme aracını tüm beta kullanıcılarına birkaç gün içerisinde ulaştırmayı amaçlıyor.

Yakın zaman önce kullanıcıların onayına sunduğu yeni gizlilik sözleşmesi ile büyük bir tepki toplayan WhatsApp, yeni özellikleri ile platformun işlevselliğini artırmayı hedefliyor. ABD’li sosyal medya devi Facebook’un çatısı altında faaliyet gösteren anlık mesajlaşma platformu, dünya genelinde 2 milyardan fazla aktif kullanıcıya ev sahipliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.