WhatsApp yenilikleri dur durak bilmiyor!

WhatsApp yenilikleri dur durak bilmiyor!

Facebook çatısı altında yeni özellik ve işlevler için daha hızlı çalışması dikkat çeken WhatsApp, kullanıcılarına daha fazlasını sunmak için hazırlanıyor. İşte, en güncel WhatsApp yenilikleri.

WhatsApp beta sürümü dahilinde test edilen yeni bir özellik daha ortaya çıkmış durumda. Mobil platformlarda sunmak üzere daha önce okunan mesajlar için okundu bilgisi göndermeme ve YouTube videolarının uygulama içinde resim-içinde-resim modunda oynatılması gibi önemli yenilikleri test eden platform, bir yenilik için daha çalışmalar yürütüyor.


Son olarak, Android için WhatsApp beta 2.18.179 sürümünde keşfedilen detay ise küçük ama işlevsel olmasıyla öne çıkıyor. WhatsApp mesajlarını diğer kişilere veya gruplara iletme işlevi bir süredir kullanıcılara sunulmuş durumda. Beta sürümünde ise bu iletme özelliği için ayırt edici bir etiket getiriliyor. Önemsiz gibi gözükse de kullanıcılar bu etiket sayesinde üçüncü şahıslardan gelen içerikler ile doğrudan bir sohbetten gelen metinleri ayırt etme şansına sahip olacak.


Bu noktada, bir kullanıcının mesaj göndermeden önce içeriği kopyala-yapıştır yapması durumunda bu iletme etiketinin gözükmeyeceğini de belirtelim. Yani mesajda etiketin gözükmemesi için tek yöntem bu olacak. İleriki dönemde servis, belki de ayarlardan bu etiketi devre dışı bırakacak bir seçenek de sunabilir.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.