WhatsApp'a bomba özellik!

WhatsApp'a bomba özellik!

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yayınladı ve sürümünü versiyon 2.18.123’e arttı.

Güncellenen versiyon ile birlikte, bir takım yenilikleri de beraberinde getirdi. Bu yeniliklerin  bazıları, beta aşamasında test edilip kullanıcılara sunulurken, bazıları da yayından kalkıyor.

Hal böyle olunca, beta programına gelen güncellemeler, güncel sürümü kullananlara da sunulmuyor. Bu sebeple, güncellemeler bana niye gelmedi diye şaşırmayın. Gelin hep beraber, yeni yayınlanan güncellemeyi yakından tanıyalım. Bakalım WhatsApp sesli mesaj, ne gibi yeniliklere kavuştu.

 

WhatsApp sesli mesaj güncellendi ve diğer detaylar
 

Android için WhatsApp güncellendi. Yeni gelen güncelleme ile birlikte, iOS‘te bulunan özellik, Android kullanıcılarına da sunuldu. Yeni gelen özellikle birlikte, sesli mesaj gönderirken, uygulama sizlere birtakım kolaylıklar sağlayacak.
WhatsApp üzerinden sesli mesaj kaydederken ve aynı anda başka bir işle de uğraşırken (örneğin, bir telefon çağrısı alırsanız veya telefonunuzun bataryası düşükse), WhatsApp sesli mesajınızı kaydedecek, böylece yeni bir tane daha kayıt yaparken zorlanmayacaksınız.

Son olarak, siz yine de ne olur ne olmaz, sesli mesajınızı göndermeden önce dinleyip, öyle yollayın. WhatsApp beta kullanıcısı olmak için de buraya tıklamanız yeterli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.