Whatsappa eklenecek özellik belli oldu

Whatsappa eklenecek özellik belli oldu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a eklenecek sıradaki özellik belli oldu. Birden fazla medya gönderimi için sıralama seçeneği çok yakında geliyor.

Meta'ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini artıracak yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi de uzun zamandır beklenen bir özellik, uygulamanın son beta sürümünde keşfedildi. Kullanıcılar artık, birden fazla medya gönderiminde sıralama yapabilecek. İşte detaylar...

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; en son güncellemeyle WhatsApp, seçim bölümüne eklenecek bir numaralandırma sistemi ile bu sorunu çözmeyi planlıyor. Paylaşılan görüntülere göre bu özellik, seçilen her öğeye küçük resimde görüntülenen bir numara atayarak, kullanıcılara aktarım sırası hakkında daha fazla kontrol imkanı sunacak. Dolayısıyla seçtiğiniz fotoğrafları, istediğiniz sırada gönderebileceksiniz.

WİNDOWS İÇİN EKRAN ARAMALARI

An itibarıyla yeni özellik, WhatsApp beta kullanıcıları için erişime açılmış durumda. Ancak WhatsApp, önümüzdeki günlerde daha geniş bir kullanıcı tabanına sunmayı ve kullanılabilirliğini kademeli olarak genişletmeyi planlıyor. Ayrıca WhatsApp'a gelecek tek özelliğin bu olmadığını da belirtelim. Uygulamaya eklenecek özellikler arasında, Windows aramaları için ekran paylaşımı, yüksek kaliteli fotoğraflar ve yeni arayüz iyileştirmeleri dahil olmak üzere birçok yenilik bulunuyor.

whatsappta-cevrim-ici-olmadan-mesaj-nasil-okunur.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.