WhatsApp'a gelen güncellemeyle grup yöneticilerinin...

WhatsApp'a gelen güncellemeyle grup yöneticilerinin...

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığı ile WhatsApp beta sürümüne katılan kullanıcıları ile yeni bir güncelleme daha paylaştı....

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yayınladı. Bahsettiğimiz güncelleme 2.17.430 sürümü. Peki WhatsApp bu güncellemeyle hangi özellikleri Android cihazlara ekledi Çoğunlukla hata düzeltmeleri ve genel iyileştirmeler bulunuyor. Bunun dışında gelecekte de kullanılabilecek yeni bir özellik sizleri bekliyor. 

2.17.430 sürümüyle daha önce iOS beta sürümüne gelen "kısıtlı gruplar" özelliği Android beta sürümüne de geldi. Kısıtlı gruplar özelliğiyle WhatsApp gruplarında istenildiği takdirde sadece yöneticiler, metin ya da dosya gönderebiliyor. Grup üyeleri ise yalnızca gönderilenleri okuyabiliyor, herhangi bir paylaşım gerçekleştiremiyor. Eğer grup üyeleri grupta paylaşım yapmak isterse "Yöneticiye Mesaj" butonuna tıklayarak mesajını grup yöneticisine iletebiliyor. Böylece önemli bir bilgiyi yönetici aracılığıyla gruba duyurabiliyor.

iOS sürümünde yöneticiler grup ayarlarını yalnızca 72 saatte bir değiştirebiliyo. 2.17.430 Android beta sürümüyle bu sürenin sunucudan değiştirilebileceği görülüyor. Yöneticinin her 24 saatte bir ayar değiştirmesine izin verilmesi yararlı olacaktır. Örneğin geceleri grubu kapatmak gibi.

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.