WhatsApp'a grup görüntülü görüşme ve çıkartmalar...

WhatsApp'a grup görüntülü görüşme ve çıkartmalar...

WhatsApp'a önümüzdeki aylarda grup görüntülü görüşme, çıkartmalar ve işletmelere dair birkaç yeni özellik geliyor. Günlük 450 milyon aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp’ta her gün 2 milyar dakikanın üzerinde sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştiriliyor.

WhatsApp'a çıkartmalar ve iş odaklı uygulama özellikleri de dahil olmak üzere birçok yeni değişikli geliyor. Ana şirket Facebook bugün her yıl düzenlenen F8 geliştirici konferansında yenilikleri açıkladı. WhatsApp yöneticisi Mubarik Imam platforma önümüzmdeki aylarda grup görüntülü görüşme özelliği ekleneceğini açıkladı.

Imam, grup görüntülü görüşmelerin henüz nasıl çalışacağına dair birçok ayrıntıya değinmedi. Ancak örnek videodan, çağrıların aynı anda dört kişinin konuşabileceği görülebiliyor. WhatsApp'ın şu anda 450 milyonun üzerinde günlük kullanıcısı olduğunu ve her gün WhatsApp üzerinden 2 milyardan fazla video ve sesli görüşme yapıldığı da açıklandı.

WhatsApp, Facebook Messenger, Line ve WeChat gibi diğer mesajlaşma uygulamalarının ayak izlerini takip ederek çıkartma özelliğini platforma ekleyecek. Ayrıca, üçüncü tarafların kendi çıkartma koleksiyonlarını geliştirmelerine de izin verilecek.

Bu yılın başlarında Android platformu için ücretsiz olarak sunulan WhatsApp Business'a da yeni özellikler gelecek. Uygulama, büyük markaların daha fazla müşteriye ulaşmalarına ve para kazanmalarına yardımcı olarak ek avantajlar için ücret almaya başlayabilir.

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.