WhatsApp'dan Siri'ye yeni özellik

WhatsApp'dan Siri'ye yeni özellik

WhatsApp iOS uygulamasını güncelleyerek Siri'ye yeni bir özellik getirdi. WhatsApp kullanıcıları, mesajları bireysel olarak Siri üzerinden gönderebiliyordu fakat yenigüncelleme ile birlikte grup sohbetlerine de mesaj göndermek mümkün olacak.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geliştirdiği yeni özellikler ile kullanıcıların işlevselliği yönünde çalışmalar yapmaya devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde iOS  uygulaması için 110 MB boyutunda yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme sayesinde artık kullanıcılar Siri'yi kullanarak WhatsApp gruplarına mesaj gönderebilecek. 

Bilindiği gibi iPhone kullanıcıları Siri'yi kullanarak bireysel sohbetlere mesaj gönderebiliyorlardı, fakat bu WhatsApp grupları için geçerli değildi. Yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte, WhatsApp Siri üzerinden grup sohbetlerine de mesaj göndermeyi mümkün kılacağını açıkladı. 

Peki bu uygulamayı kullanabilmek için ne yapmak gerekiyor?

Siri üzerinden içinde olduğunuz bir gruba mesaj göndermek için tek yapmanız gereken, mesaj göndereceğiniz grubu seçmek ve Siri'ye mesajınızı söylemek. Mesajınızı göndermeden önce Siri sizden bir onay isteyecek. Onaylanmayan mesajlar gönderilemeyecek ve mesajın gönderilmesi için Siri'ye söylediğiniz her mesajın yeşil ışık olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. 

Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.