WhatsApp'ın bu özelliği çok konuşulacak!

WhatsApp'ın bu özelliği çok konuşulacak!

WhatsApp'ın uzun zamandır merakla beklenen ''görüntülü grup sohbet'' özelliği sonunda geldi.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz Şubat ayında geliştirmekte olduğu grup görüntülü sohbet özelliği sonunda geldi.

Güncelleme yayınlayan şirket, hem Android hem de iOS kullanıcıları için grup görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sundu. Özelliği test edebilmeniz için beta kaydınızın bulunması gerektiğini özellikle belirtmek isteriz.

Peki beta sürecine dahil olan kullanıcılar bu özelliği nasıl kullanabilirler? WhatsApp’ı açtığınızda grup görüntülü görüşme yapmak istediğiniz kişilerden biri ile bir görüntülü görüşme başlatın. Sağ üstte bir kişi ekleme simgesi göreceksiniz. Bu simgeye dokunduktan sonra açılan listeden 2 kişiyi daha görüşmeye ekleyebilirsiniz.

Unutmayın; WhatsApp yalnızca 4 kişiye kadar grup görüntülü görüşmeyi desteklemektedir.

Test kullanıcılarından biri olup olmadığınızı öğrenmek için WhatsApp’ı Android’de 2.18.145, iOS’ta ise 2.18.52 sürümüne güncellediğinizden emin olun. 

Anlaşılan Whatsapp, getireceği yenilikler ile sosyalleşme açısından büyük adımlar atmayı hedefliyor. Henüz getirilen güncellemenin genel anlamda ne zaman yayınlanacağı belli olmasada yakın bir zaman diliminde gelmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.