WhatsApp'ta büyük değişikliğe gidiliyor!

WhatsApp'ta büyük değişikliğe gidiliyor!

WhatsApp'ın beta sürümüne uyarlanabilir ikonlar özelliği geldi. Bundan böyle WhatsApp logosunu isterseniz elle değiştirebillirsiniz....

Bazı değişiklikler biraz zor ancak en son 2.18.74 beta sürümünde WhatsApp simgesi hakkında bir değil iki değil tam altı farklı ikon seçeneğiniz var.WhatsApp, kendini sürekli daha iyi hale getirmek üzere çalışıp, farklı çözümler üretiyor.  İçerik olarak yeni özelliklerle değişse de WhatsApp ikonu yıllardır aynı görüntüde ve hiç değişmedi. Üçüncü parti başlatıcılar (launcher) yükleyip, WhatsApp simgesini değiştirseniz de bazen sorunlar ortaya çıkabiliyor. WhatsApp'ın beta sürümüne uyarlanabilir ikonlar özelliği geldi. 

whatsapp-ta-buyuk-degisiklige-gidiliyor-isteginize-gore-degistirebileceksiniz-10963119.jpeg
WhatsApp, 2.18.74 beta sürümü ile birlikte WhatsApp logosunu isterseniz elle değiştirebileceksiniz.WhatsApp'ta 6 farklı uyarlanabilir simge seçeneğiniz var. Varsayılan (daire), kare, yuvarlak kare, gözyaşı gibi seçenekler arasından istediğini seçebilirsiniz. Yenilik, WhatsApp sürüm 2.18.74 beta sürümüyle geliyor. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman dağıtılacağı belli değil.

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.