WhatsApp'ta Görüntülü Konuşma Devri

WhatsApp'ta Görüntülü Konuşma Devri

WhatsApp yeni bir düzenleme getirerek kullanıcılarına görüntülü konuşma imkanı sağlamaya hazırlanıyor. 

Sürekli getirdiği güncellemelerle göz dolduran mesajlaşma uygulaması WhatsApp getireceği son özellikle 1 milyar olan kullanıcı kitlesini daha da arttıracak bir yeniliğe hazırlanıyor. WhatsApp tarafından yeni getirilecek sistemle kullanıcılar ekstra ücret ödemeden sadece internet paketi veya wifi üzerinden görüntülü konuşma gerçekleştirebilecekler.

Dünyanın en çok kullanılan iletişim kanallarının başında gelen WhatsApp tüm dünyada yaklaşık 1 milyar insan tarafından kullanılıyor.

WhatsApp ile tüm işlemlerin internet üzerinden yapılması ve kişilerin mesajlaşma gibi işlemler için ek bir ücret ödemesine gerek kalmaması, kullanıcıları bu tür uygulamalara ilgi göstermesini sağlıyor. Milyonlarca kullanıcısı bulunan ve bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek adına sürekli yeni güncellemeler sunuluyor. Güncellemeler ile birlikte kullanıcıların program kullanımını kolaylaştırırken aynı zamanda ek uygulamalar ile birlikte uygulamada da kapsamlı bir hale getiriliyor.

WhatsApp ile ilgili yapılan son açıklamada uygulamanın artık video görüşme desteği de sunacağı belirtilirken kullanıcılar beta programına kayıt olması halinde bu özelliği ilk defa kullanma imkânına sahip olacak.

WhatsApp ile ilgili yapılması planlanan bu düzenlemenin şu an test aşamasında olduğu ve denemelerin gerçekleştirildiği belirtilirken herhangi bir sorun yaşanmaması halinde önümüzdeki aylardan itibaren tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. Video görüşme ile ilgili hazırlanacak güncellemenin indirilmesiyle birlikte kullanıcıların cihazlarında deneyebileceği görüntülü konuşma sayesinde pek çok görüntülü konuşma desteklemeyen telefonlar da uygulama üzerinden kolay bir şekilde bu imkanı elde edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.