WhatsApp'ta önemli güncelleme yayınlandı!

WhatsApp'ta önemli güncelleme yayınlandı!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son zamanlarda pek çok yeniliği bünyesine kattı. 

Bununla birlikte son güncelleme, beraberinde bazı yenilikleri daha getirdi. Pek çok kişi için problem sayılabilecek bir durum, yeni güncelleme ile çok daha kolay bir hale geliyor. WhatsApp kişileri için yayınlanan önemli güncellemeye dair detaylar haberimizde!

WhatsApp’da yeni bir görüşme başlatabilmek için, öncelikle bu kişiyi rehbere kaydetmeniz gerekiyor. Tek bir mesaj için dahi olsa, ilk mesaj için numarayı rehberinize kaydetmek zorundasınız. Bu durum sonucunda rehberiniz gereksiz dolu bir hal alabilir. WhatsApp tarafından yayınlanan yeni güncelleme bu durumu çok daha kolay bir hale getiriyor. Artık uygulama üzerinden direkt olarak numarayla görüşme başlatmanız veya kişinin WhatsApp kullanıp kullanmadığını kontrol etmeniz mümkün olacak!

Yeni özellikle birlikte görüşme başlatabilmek için kişiyi rehbere kaydetmek zorunda olmayacaksınız. Ayrıca WhatsApp kullanıp kullanmadığını öğrenmek istediğiniz kişiyi de, direkt olarak uygulama üzerinden kontrol etme şansına sahip olacaksınız. Yeni özellikten faydalanabilmek için uygulamayı en son sürüme güncellemeniz gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.