WhatsApp'ta rahatsız eden yeni hata ortaya çıktı!

WhatsApp'ta rahatsız eden yeni hata ortaya çıktı!

WhatsApp kullanıcıları, bir bildirim aldıklarında ileti göndereni göremediklerini bildiriyor. Cihaza mesaj geldiğinde bildirim ekranında ne gönderin adı ne de mesaj içeriği gösteriliyor. Peki WhatsApp'taki bu hatayı nasıl çözebilirsiniz?

WhatsApp kullanıcıları, telefonlarına yeni bir mesaj geldiğinde gönderenin adını görmelerini engelleyen bir sorun olduğunu bildiriyor. Şu anda dünya çapında 1,5 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan WhatsApp'taki hatanın yeni bir güncellemeden kaynaklandığı söyleniyor. 

Düzinelerce kişi, Twitter'da bu sorunu bildirmeye başladı. Apple'ın ve diğer üreticilerin konuya dikkat çekmeleri için destek sayfalarına da durumu bildirdiler.

Gönderenin adını görememekle birlikte alıcılar yalnızca "WhatsApp" yazan bir bildirimle karşılaştığını söylüyor. Bu, telefonunuzun kilidini açmadan bildirimlere bakmak istediğinizde rahatsızlık verici olabilir.


Grafik tasarımcı Angus Brash Twitter'da "Hey WhatsApp. Bunun neden olduğu hakkında bir fikrin var mı?" yazdı. Bunun gibi pek çok tweet, Twitter'da yer alıyor.

WhatsApp'ta mesaj gönderenin adını göremediğiniz hata nasıl çözülür? 

Neyse ki, sorunu çözmek için gerçekten basit bir yol var ve sadece birkaç saniye sürüyor. Tek yapmanız gereken uygulamanın içindeki WhatsApp Ayarlarına gitmek, Bildirimler'e tıklayın ve "Önizlemeyi Göster"i aktif edin.

Ardından iPhone'unuzun genel ayarlarına gidin. Bildirimler'i açın ve WhatsApp'ı bulun. Sonra "Önizlemeleri Göster"e tıklayın ve "Asla" seçeneğine getirin.

WhatsApp, sorunu düzelttiğini iddia eden başka bir güncelleme yayınlandı ancak sorun hala bazı kullanıcılarda görülebiliyor.

İlginç bir şekilde, etkilenenlerin çoğu iPhone kullanıyor. Etkilenen Android kullanıcılarının sayısı daha az. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.