WhatsApp'ta yeni özellik yolda!

WhatsApp'ta yeni özellik yolda!

WhatsApp, kullanıcılarına yakında görüntülü grup sohbeti özelliği sunabilir. Whatsapp, bu özelliği ilk olarak Android ardından iOS kullanıcıları için test edecek.

WABetaInfo tarafından hazırlanan raporlara göre, Android kullanan WhatsApp kullanıcılarına yakında görüntülü grup sohbeti özelliği gelebilir. Whatsapp, bu özelliği ilk olarak Android ardından iOS kullanıcıları için test edecek. Rapora göre, yeni özellik bir araya geldiğinde en fazla dört katılımcının (arayan dahil) bir grup görüşmesine izin vereceği söylendi.

Bu özellik, WhatsApp beta 2.17.437 güncellemesinde gizlenmiş olarak bulundu. Ayrıca, yeni WhatsApp 2.17.443 güncellemesi, "Bu özellik grup aramasında kullanılamadığından, sesli arama ve görüntülü arama arasında geçiş yapılamadı" şeklindeki gizli bir dize ile birlikte geliyor. 

Grup video görüşmelerinin yanı sıra, WhatsApp da Facebook'un Messenger uygulamasına benzer çıkartmaları entegre etmek istiyor olabilir. Android için en yeni WhatsApp beta sürümü 2.18.32'de, uygulama 'etiket' sekmesinin altında yeni bir WhatsApp mağazası ekledi ve bu simge GIF simgesinin yanında görünür durumda. 

Rapor, kullanıcıların ekranın sağ köşesinde WhatsApp Stickers Packs Store'a erişmelerine izin verecek bir '+' düğmesi göreceğini belirtiyor. Mağaza, kullanıcıların etiketlere göz atmasına, indirmesine, izlemesine ve silmesine yarayan iki bölümden oluşuyor: 'Öne Çıkan' ve 'Benim'. 

WABetaInfo notları yukarıda belirtilen özelliklerin halen geliştirilmeye ve önümüzdeki güncellemelerde etkin olacağı yönünde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.