WhatsApp'ta yeniliğine hazır olun!

WhatsApp'ta yeniliğine hazır olun!

WhatsApp birden fazla ülkede birden fazla yenilik için test süreçlerine aralıksız devam ediyor.

Bu özelliklerden bazıları beta kullanıcılarına sunulurken, bazıları ise belirli kullanıcılarda kendisini gösteriyor. Ortaya çıkan son özellikler ise iOS için WhatsApp grup sesli görüşme, Android için WhatsApp tümünü seç oldu.
WhatsApp grup sesli görüşme ve tümünü seç özellikleri nasıl çalışıyor?


İOS cephesi için sunulan WhatsApp 2.18.60 sürümü ile birlikte bazı kullanıcılar grup sesli görüşme özelliğini görmeye başlamış durumda. Bu özellik ile iki sesli görüşme bir araya getiriliyor. Görüşme sırasında hoparlör, video görüşme ve sessiz tuşlarının da aktif olduğu görülüyor. Özelliğin tüm kullanıcılara ulaşmasının ise zaman alacağı düşünülüyor.


Android tarafında ise WhatsApp 2.18.160 beta sürümü ile tümünü seç şeklinde bir yenilik göze çarpıyor. Bu özellik sayesinde tüm mesajların okunmuş olarak işaretlenmesi mümkün hale geliyor. Sağ üstteki üç noktalı işlem tuşu ile özellik kolayca kullanılabiliyor. Ek olarak, bu tuş ile tüm sohbetlerin arşive taşınması da mümkün. Seçeneğin bazı beta kullanıcılarına ise bir sonraki beta güncellemesi ile gelebileceğinin altı çiziliyor.

Geçtiğimiz haftalarda iOS ve Android kullanıcıları grup çağrı özelliğini almıştı. Özellik iOS 2.18.52 ve Android beta 2.18.145 sürümlerinde mevcuttu. Grup sesli çağrı özelliğinin teke tek video çağrı sırasında ekranın sağ üst köşesindeki küçük bir ikon ile gösterildiğini de not olarak düşelim.
 

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.