WhatsApp'tan iki yeni özellik

WhatsApp'tan iki yeni özellik

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığı ile beta kullanıcılarına iki yeni güncelleme yayınladı. 2.18.70 ve 2.18.71 sürüm numarasına sahip güncellemelerle WhatsApp, hangi özellikleri bünyesine ekledi?

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığı ile beta kullanıcılarına 2.18.70 ve 2.18.71 sürüm numaralı iki yeni güncelleme sundu. Güncellemelerle ses kaydı kilitleme ve çıkartma paketi boyutuna bakma özellikleri geldi.

Bunlar harika özellikler fakat herkes için henüz mevcut değil. WhatsApp bu güncelleştirmede bu özellik üzerinde çalışmaya başladı ve sonraki sürümlerde etkinleştirecek. Bu nedenle, WhatsApp sürümünü güncellediyseniz ve göremiyorsanız sorun etmeyin. Yakında hazır olacaklar.

Yeni güncellemeyle WhatsApp'ın ses kayıtlarına kilitleme özelliği geliyor. WhatsApp bu özelliği, Android kullanıcıları için tüm WhatsApp beta sürümlerine ekledi. Ses kayıt tuşuna 0.5 saniye parmağınızı basılı tuttuğunuzda mikrofonun üzerinde bir kilit ikonu beliriyor. Bir kez göründükten sonra, kilit kaydını etkinleştirmek için parmağınızı yukarı kaydırmanız gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra ses kaydı sabitleniyor ve parmağınızı çekseniz de kayıt devam ediyor.

WhatsApp kullanıcı arayüzünü yeniden güncelleyecek ve mikrofon butonuna dokunmadan sohbet imkanı bulacaksınız. Ses kaydı kilitleme, uzun sesli mesajlar gönderen kişiler için ses kayıt işlemini pratik hale getiriyor.

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle gelen bir diğer özellikle herhangi bir çıkartma paketini indirmek istediğinizde boyutuna bakabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.