WhatsApp'tan tek gösterimlik fotoğraf özelliği

WhatsApp'tan tek gösterimlik fotoğraf özelliği

Çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan WhatsApp uygulaması, tek gösterimlik fotoğraf özelliğinin geleceğini duyurdu.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri şüphesiz WhatsApp. Şirket, son zamanlarda kullanıcıları için birçok yenilik yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bugün, beta kullanıcıların bir süredir test ettiği ve artık herkesin sadece bir kere görebileceği yeni tek gösterimlik fotoğraf özelliği kullanıma sunuldu.

kapak-092008.jpg

Artık tek gösterimlik fotoğraf atılması mümkün!

Bugünden itibaren WhatsApp kullanıcıları, fotoğraf ve videoları görüntülediği gibi silen ”Bir Kez Görüntüleme” özelliğine kavuştu. Bu özellik karşıdaki kişinin gönderdiğiniz medyayı sadece bir kez oynatabilmesine izin veriyor. Siz eğer ki karşı tarafa tek gösterimlik medya mesajı atarsanız karşıdaki kişi medyayı oynattığı anda size bildirim gelecek.

Ekran görüntüsü alınca bildirim gönderilmiyor

Ancak bu özellik, ekran görüntüsü alma konusunda herhangi bir sorun yaşatmıyor. WhatsApp kullanıcıları kendilerine gelen medyayı ekran görüntüsü veya ekran kaydı şeklinde galerilerinde süresiz muhafaza edebilecekler.

Eski sürüm kullananlar dikkat!

Ayrıca özelliğe erişimi olmayan eski sürüme sahip Android ve iOS kullanıcılarına gönderilen tek gösterimlik mesajların karşı taraftan silinmediği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.