Whatsapp’tan yeni atak! Whatsapp'ın kazanacağı yeni özellikler

Whatsapp’tan yeni atak! Whatsapp'ın kazanacağı yeni özellikler

2 milyar aktif kullanıcıya sahip Whatsapp’ın yeni raporlara göre kazanacağı bazı özellikler bulunuyor.

Bir süre önce popüler mesajlaşma uygulamasının masaüstü versiyonunda videolu ve sesli arama özelliğinin geleceğini duyurmuştuk. Şimdi ise iOS tarafında yer alan beta kullanıcıları için WhatsApp’a birden fazla resim ve video yapıştırma özelliği sunuluyor.

Eğer iOS tarafında WhatsApp Beta kullanıyorsanız bu özelliği deneyebilirsiniz. Birden fazla fotoğrafın seçilmesine odaklanan özellik, dışa aktar ve kopyala yaptıktan daha sonra kopyalanan görüntüleri uygulama açıldığında sohbet kutusuna yapıştırabilmeye olanak sağlıyor. Bu özellik sayesinde seçilen birden fazla görüntü WhatsApp’a kolayca göndermeye hazır hale geliyor.

WhatsApp’ın iOS tarafındaki 2.21.10.23 numaralandırmasına sahip beta sürümünde görülen bu özellik aylar önce Android beta kullanıcılarına getirilmişti. WhatsApp bunun dışında 2021 yılında şartlarını ve gizlilik politikasını güncelleyecek ve bu nokta oldukça önemli.

Kullanıcıların bu yeni düzenlemeleri kabul etmemesi durumunda uygulamayı kullanamayacağı söyleniyor. WABetaInfo tarafından tespit edildiği üzere,  WhatsApp’ın hizmet şartlarını 8 Şubat’tan itibaren güncelleyeceği bildiriliyor.

WhatsApp’ın en çok beklenen özelliklerinden birisi olan masaüstü versiyonu için görüntülü ve sesli konuşma özelliği 2021 yılının ilk aylarında kullanıcılara açılması bekleniyor. Böylelikle test aşamasında yer alan bu özellik kullanıcıların tamamına sunulmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.