WhatsApp yeni bir özelliğe kavuşuyor! Süresi dolan medya!

WhatsApp yeni bir özelliğe kavuşuyor! Süresi dolan medya!

Telefon kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelen WhatsApp süresi dolan medya özelliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

WABetaInfo tarafından dün paylaşılan raporda WhatsApp’ın aynı anda 4 cihazda kullanılmasını sağlayan çoklu cihaz desteği için sona gelindiği açıklanmıştı. Yeni raporda ise WhatsApp ekibinin, Snapchat’in kendi kendini silen medyası gibi Süresi Dolan Medya özelliği üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

whatsapp-silinebilir-medya.jpg

Bir fotoğraf, video veya GIF seçtikten sonra, sol tarafta yer alan simgeye tıklayarak süreli bir şekilde gönderilmesini sağlayabileceksiniz. Herhangi bir süreden bahsedilmiyor, şu anda elde edilen bilgilere göre siz o kişiyle sohbeti tamamladığınızda gönderdiğiniz içerikler (fotoğraf, video veya GIF) kaybolacak.

whatsapp-silinebilir-medya-ozelligi.jpg

Ancak bazı kafa karışıklıkları var. Zira bu içeriğin karşı tarafın mı yoksa sizin telefonunuzdan mı kaybolacağı belirsizliğini koruyor. Veya WhatsApp’ın içeriğin süreli olduğunu karşı tarafa bildirip bildirmediği şu anda bilinmezliğini koruyor.

WhatsApp Beta Android 2.20.201.1’de tespit edilen bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı şu anda bilinmezliğini koruyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.