White sports Center üyeleri ve Mikrop Hikmet'ten hayvanlara destek

White sports Center üyeleri ve Mikrop Hikmet'ten hayvanlara destek

White sports Center üyeleri ve Sanatçı Mikrop Hikmet'inde katılımıyla toplanan onlarca kuru mama Şopengazi Barınağı ve Güzelbahçe Bakımevi'ne teslim edildi.

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Deliömerli Köyünde bulunan Dünya'nın en büyük köpek barınaklarından Şopen Gazi Barınağında yaklaşık 3000 köpek mevcut. Geçen yıl ilk defa düzenledikleri ve bu yıl itibari ile geleneksel olarak yapılan etkinliğe ilgi büyüktü.


İzmir'in sevilen ve sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş'ta bu etkinliğe destek verdi. Köpeklerle  tek tek ilgilenen hayvan severler engelli hayvanları görünce duygulu anlar yaşadı.

Spor salonu kurucularından Başer İnal '' Biz bu ziyaretleri her yıl yapacağız.Bunu geleneksel hale  getireceğiz.Katılım gösteren ve mama bağışında bulunan tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca Sevgili Mikrop Hikmet tüm kalbi ile bizimleydi kendisine çok teşekkür ederim'' dedi.

23472745_144418169657428_2303940445539812240_n.jpg
Sanatçı Mikrop Hikmet ise ''İzmir Şopengazi barınağında 3000 köpek barınıyor, bunların çoğunluğu engelli, işkence görmüş, uyuzlu veya kurtarılmış köpekler oluşuyor. Tabi bu kadar köpeği beslemek hiç de kolay değil, mama desteklerinize ihtiyaçları var. Sevgiye ihtiyaçları var.Köpekleri satın almayın barınaklardan sahiplenin '' dedi.
Etkinlik sonrasında tüm hayvan severler toplu halde hatıra fotoğrafı çekindiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.