Wi-Fi İnternet Paylaşımı İphonelardan Nasıl Yapılır?

Wi-Fi İnternet Paylaşımı İphonelardan Nasıl Yapılır?

İphone telefon markası kullanan insanlar diğer telefon kullanıcılarına göre çok daha şanslıdır.

1. İnternet Paylaşımı İphone İçin Çok Kolay


İphone bunun için çok daha kolay erişilebilir bir sistem düzeneği kurmaktadır. Komplike olarak olaya baktığımızda bir işlemci hızının en yüksek seviyede olması demek bir telefonun en kullanılabilir hızda olması demektir. İşte bu yüzden İphone komplike anlamda telefon markalarında lider durumdadır. 


Çoğu erişilebilir durum ve olguları İphone ilk tek bir harekette halletmiş olursunuz. İphone kullanıcıları bu durumdan çok memnun çünkü biliyoruz ki şu an global bir dünyada yaşamaktayız ve bu dünya biçiminde sürekli çalışmak zorunda kalıyoruz telaş ve hız bizim için çok önemli hale geldi. İşte bu hızlı hayat biçimine göre oluşturulmuş İphone internet paylaşımı için de çok kolay bir hizmet sunmaktadır.


2.İnternet Paylaşımı Artık Çok Kolay


Eğer bir arkadaş ya da bir toplulukta farz edelim ki kendi hücresel internet paylaşımında bulunmak istiyorsunuz işte bu durumda yapacağınız ilk adım İphone telefonunuzu elinize almak daha sonra ayarlar kısmına girmelisiniz. Ayarlar kısma ise ana menüde gri bir dişli sistemine benzer. İşte ayarlara girdikten sonra karşınıza birtakım kategoriler çıkacaktır. Bunlardan uçak modunun altında wi-fi kısmı yer alır önce bunu açmalısınız daha sonra alt kısımda bluetooth denilen bir sistem var onun altında hücresel veri kullanımını açmalısınız. 


Daha sonra bluetooth kısmını da açarsanız zaten ekranda hemen bağlantınız ile ilgili bir sayfa açılır. Bu sayfada bağlanan kişi sayısı ve şifre gibi kişisel bilgiler bulunur. Ayrıca orada internet paylaşımı ile ilgili size öze isim oluşturabilirsiniz ve ayrıca paylaşım şifrenizi de orada görebilirsiniz. Üst kısımda mavi tonda bir sayfa belir ve siz normal telefon kullanımına devam ederken o üst kısımda bağlanan kişi sayısını gösteren bir üst bölge bilgilendiricisi gibi durur.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.