Winamp efsanesinden muhteşem geri dönüş

Winamp efsanesinden muhteşem geri dönüş

2000’li yılların efsane müzik çaları Winamp bomba özellikler ile geri dönüyor! Yılların eskitemediği müzik çalar uygulaması hakkında dikkat çeken gelişmeler var.

2000’li yılların ilk dönemlerinde milyonlarca insan tarafından kullanılan ancak online müzik servislerinin de yaygınlaşması ile arka planda kalan Winamp için harika bir haber var. Radionomy tarafından satın alan servisin masaüstü uygulaması, yıllar boyunca öksüz kalmıştı.

Ortaya çıkan bilgiler ise sevindirici türden. Özellikle de odyofillerin çok sevdiği uygulama,18 Ekim’de yayınlanacak, all-in-one özellikler ile gelecek.

Radionomy şirketi tarafından yapılan açıklama ile Winamp’ın 5.8 güncellemesi birlikte, mobil öncelikli olarak tamamen yenilenmiş olarak kullanıma sunulacak. 2019 yılının ilk döneminde ise versiyon 6.0 güncellemesi gelecek.

Güncelleme ile gelecek olan yenilikler sır gibi saklanıyor ancak Radionomy bu güncellemeden çok umutlu durumda. Özellikle de, mobil uygulamanın alacağı güncelleme sonrasında, çok daha ilgi çekeceği tahmin ediliyor. En çok merak edilen konu ise dijital müzik servisi entegrasyonu olacak.

Ortaya atılan iddialar doğru ise, Winamp 5.8 güncellemesinde Spotify, Google Play Music, Apple Music ve Tidal gibi servislere destek olacak.  Bu özellik için henüz bir doğrulama yapılmadı. Radionomy şirket de, bu soruya yanıt vermemekte ısrarcı durumda. Bakalım, efsane müzik çalar uygulaması hangi özellikler ile karşımıza çıkacak ve eski günlerine geri dönebilecek mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.