Windows 10'a yeni özellik yolda!

Windows 10'a yeni özellik yolda!

Windows 10 Android ile daha senkronize bir şekilde çalışacak

Microsoft, özellikle son zamanlarda Android cihazlar ile birlikte senkronize bir şekilde çalışmak için ciddi çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de “Telefonunuz” uygulamasına yapılan güncelleme oldu. Bu güncelleme ile birlikte Windows 10 işletim sistemini yüklü olduğu bilgisayarınızdan Android cihazdaki bildirimlerinizi görebileceksiniz. Windows 10 Android bildirimleri ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak.

Android bildirimlerinin Windows 10’dan takip edileceği özellik üzerinde uzun zamandır çalışmalar yürütülüyordu. Nihayet bu özellik tam sürüm olarak kullanıma sunuldu. Bu özellik ile birlikte Android cihazınızdaki herhangi bir bildirimi, Windows 10 bilgisayarınızdan rahatlıkla takip edebileceksiniz. Bu bildirimleri bilgisayarınızdan yönetebileceksiniz.

Şu anda bu özellik ile birlikte tüm uygulamaların bildirimlerine destek verileceği belirtiliyor. Yani bu konuda herhangi bir kısıtlama olmayacak. Ancak WhatsApp ve benzeri uygulamaların bildirimlerinde gördüğümüz hızlı cevaplama fonksiyonu şimdilik bilgisayarda yer almayacak. Yani herhangi bir bildirimi yanıtlamak isterseniz telefonunuzu açmanız gerekecek.

Bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcıların Windows 10 Nisan ayı güncellemesini ya da daha sonraki güncellemelerini almış olması gerekiyor. “Telefonunuz” uygulamasının ise 1.19052.657.0 sürümünde olması gerektiği belirtiliyor. Bu uygulamala Microsoft Mağaza’dan tüm kullanıcılar için indirilebilir durumda. Bunun yanı sıra uygulamanın birçok özelliği daha desteklediğini de belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.