World Of Warcraft'ın parası, o ülkeninkinden değerli

World Of Warcraft'ın parası, o ülkeninkinden değerli

Venezuela'nın para birimi olan bolivar, Haziran ayında reform öncesinde küresel pazarda büyük değer kaybetti. World of Warcraft'ın oyun içi para birimi, Bolivar'dan artık yedi kat daha değerli.

World of Warcraft'ın para birimi Wow Token, Venezuela'nın para birimi bolivar'dan tam 7 kat daha değerli hale geldi. Blizzard, WoW Token'i tanıttığından beri, World of Warcraft'ın Oyun içi altınları gerçek dünya pazarlarıyla doğrudan bir karşılaştırmaya sahip oldu. WoW tokenleri gerçek parayla (20 dolar) satın alınabilir ve satılabilir.

Bolivar'ın küresel pazarda daha az değerli hale gelmesiyle birlikte, World of Warcraft'taki paranın ondan kabaca yedi kat daha değerli olduğu fark edildi.

WoW Tokens'in altın değerini takip eden WoWTokenPrices adlı web sitesine gör , 20 dolarlık bir jeton 200 bin altının üzerinde. Yani, 1 dolar yaklaşık 10 bin WoW altını değerinde.

Bu arada, Google'a göre, 1 dolar, yaklaşık 69,900 bolivar yapıyor. Azeroth'daki ekonomi Venezuela'nınkinden çok daha iyi bir zaman geçiriyor. Bolivar'ın 2016'dan bu yana dramatik bir şekilde düşmesinin yanı sıra, WoW'daki altının değeri de sürekli arttı. 

Bolivar'ın değeri, Haziran ayında ülkenin büyük miktarda enflasyonu azaltmak için parayı yeniden tanımlamasıyla değişecek. Yakında, yeni bolivar 1000 geçerli bolivar değerinde olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.