Wyndham Grand İzmir Özdilek Ekibi Başarılarını Kutladı

Wyndham Grand İzmir Özdilek Ekibi Başarılarını Kutladı

Genel Müdür Çam, yaptığı konuşmasına toplantı ve kongre organizasyonlarını gerçekleştiren ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerinden gelen teşekkür mektuplarını ekiple paylaştı

‘’Kıymetli konuklarımızın yorumları ve değerlendirmeleri bizler için çok önemli. Her birini dikkatle değerlendiriyoruz. Hemen hemen her organizasyon sonrasında bize ulaşan teşekkür ve tebrik mesajları bizi çok mutlu ediyor. Böylesine özverili bir ekibe sahip olduğum için çok mutluyum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum‘’ dedi. 

Funda Çam ‘’Bizler her şeyden önce kaliteye önem veren bir kurum olarak kendi içimizde yürüttüğümüz kalite uygulamalarını içselleştirmeyi başardık. Toplam Kalite anlayışını benimsemenin getirilerinin net bir şekilde yansıdığını denetim sonuçlarımızda görüyoruz. 


Mart ayında yapılan TSE denetimi sonrasında TSE İSO 9001; 2015 versiyonu Proses Tabanlı Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını almış bulunuyoruz. 


Gıda Güvenliği Denetlemesini üstün başarı ile tamamladık. Meçhul Müşteri Denetlemesi puanımız ise 98,06.  Konuşmasına ‘’Bizler bu güzel sonuçların uyumlu ve tam katılımlı bir ekip çalışması ile başardık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı candan tebrik ederim. ‘’ diyerek devam etti. 


Şubat ayı Ayın Personelleri olarak seçilen Ümit Cesur, Umut Aydemir ve Kadriye Sibel Akartepe‘yi tebrik ederek hediyelerini takdim eden Genel Müdür Funda Çam ‘’ Ekibimiz düzenlediğimiz Masa Tenisi Turnuvasına büyük ilgi gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonrasında Birinci Ahmet OKUDUR, ikinci Necati AYDINAY ve üçüncü ise Yılmaz ALTINTAŞ oldu. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum’’ diyerek kupalarını verdi. 

Funda Çam ’’Bizler otelciliğe çok uzun yıllardır hizmet ediyoruz. Ancak arkamızdan da yepyeni ve pırıl pırıl genç bir nesil geliyor. Kariyerlerinde ilk adımlarını atan bu genç arkadaşlarımızın yüreklendirilmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle her ay ‘’Ayın Stajyeri’’ seçimini başlattık. 


Bu genç arkadaşlarımızın heveslerinin ve başarılarının daim olmasını diliyoruz’’ diyerek ayın stajyeri seçilen Alihan YEŞİLKAYA, Mine Fidan ve Emel ÖNDEŞ’i sahneye davet edip, hediyelerini takdim etti. 

Misafirlerimizin hayatlarının en güzel anlarında ev sahipliği yapmak bizler için mutluluk vesilesi. İlk günkü heyecan ve şevkle işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz‘’ diyerek sözlerini tamamladı. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.