Wyndham Grand İzmir Özdilek'e ödül!

Wyndham Grand İzmir Özdilek'e ödül!

‘Best of Award’ ödülüne, misafirlerine sunduğu kusursuz hizmet ile bu yıl da Wyndham Grand İzmir Özdilek sahip oldu.

Dünya çapındaki Wyndham Grand otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda verilen ‘Best of Award’ ödülüne, misafirlerine sunduğu kusursuz hizmet ile bu yıl da Wyndham Grand İzmir Özdilek sahip oldu. Başarılarına her zaman yenilerini ekleyerek, en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Wyndham Grand İzmir Özdilek, aldığı ödülü tüm personelinin katıldığı zengin bir kokteyl ile kutladı. Kokteylde konuşan Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Çam;  

“Biz başarının bir varış noktası değil bir yolculuk olduğuna inanıyoruz. Bu düşünce doğrultusundaki gayretli çalışmalarımız bize birçok ödül getirdi. Dünya çapındaki Wyndham Otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda otelimiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Best of Wyndham Grand” ödülüne layık görüldü. Hedefimiz, otelimize gelen her misafirimizin % 100 memnuniyetini sağlamaktır.  Bizler bu başarıyı elde etmede misafirlerimize profesyonel hizmet sunmanın yanı sıra otelde yenilikler yapmanın, en son teknolojinin imkânlarını kullanmanın ve kaliteli iletişimin çok büyük önem taşıdığını biliyoruz. Misafirlerimize inovatif ve yenilenen mekânlarda hizmet sunabilmek ve onların gelişen değişen ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için 2010 yılından beri toplam 11 milyon TL yatırım yaptık.”

“Biz inanıyoruz ki değişmeyen tek şey değişimdir. Bu prensip ışığında gelişimi ve değişimi hep birlikte yaşamanın önemini biliyor, ekibimize sürekli eğitimler veriyoruz. Değişmek ve gelişmek için durmaksızın yaptığımız çalışmalar da bize birbirinden kıymetli ödüller olarak geri dönüyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek olarak bizim hedefimiz; önümüzdeki yıllarda da başarılarımıza yenilerini katarak güzel sonuçlar almaya devam etmektir’’ diyerek özveri ile çalışan ekibine teşekkür etti. 

Funda Çam bu anlamlı ödülü, Wyndham Hotels & Resorts Franchise Operasyonları Orta Doğu ve Avrupa Direktörü Ayça Beslen’in elinden aldı.  Ayça Beslen konuşmasında, grup adına teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.