Wyndham Grand İzmir Özdilek’te 5 yıldızlı hizmet

Wyndham Grand İzmir Özdilek’te 5 yıldızlı hizmet

Wyndham Grand İzmir Özdilek’in havuz başında düzenlenen fasıl gecesi organizasyonunda misafirler, keyifli müzikler eşliğinde muhteşem lezzetlerin de sunulduğu unutulmaz bir akşam geçirdiler.

Keyifli fasıl gecesi etkinliğinde, misafirlerle tek tek ilgilenen Qualitasspa’lar Müdürü İsmail Zengil, “Yaz sezonunda yoğun bir şekilde birbirinden güzel düğün ve davet organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Bizler Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesinde yer alan SPA merkezimizde üyelerimizin arasında kurulu dostlukların pekiştiren doğa yürüyüşü, kahvaltı organizasyonu, akşam yemeği davetlerini devamlı olarak düzenliyoruz. Bu gece de değerli SPA üyelerimize ve katılımcı diğer misafirlerimize müziğe ve eğlenceye doyulan güzel bir organizasyon yaşatabilmenin memnuniyetini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

1.jpg

5 yıldızlı hizmet…

Qualitasspa’lar Müdürü İsmail Zengil, “Uluslararası bir otel zincirinin parçası olarak İzmirlileri cazip üyelik seçeneklerimizle, kaliteli hijyenik bir ortamda tamamen misafir odaklı, 5 yıldızlı bir hizmetten faydalanmaları için SPA merkezimize davet ediyoruz. Ve şehir dışından gelip otelimizde konaklayan misafirlerimize de bu eşsiz deneyimi kesinlikle yaşamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

11.jpg

İsmail Zengil, “Wyndham Grand İzmir Özdilek’te, konuklarımızdan gelen talepler doğrultusunda otelimizin keyifli atmosferinde, pandemi koşullarına da uygun olarak bambaşka organizasyonlara imza atmaya devam edeceğiz’’ sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.