Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten evlenecek çiftlere sürpriz!

Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten evlenecek çiftlere sürpriz!

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 2019 yılı sonuna kadar yapılacak düğün rezervasyonlarında gelin ve damat adaylarına “bir aylık SPA çift üyeliği” hediye ediyor.

2019 Aralık ayına kadar yapılacak erken rezervasyonlarla 2020’de yapılacak tüm düğünlerde de 1 aylık SPA çift üyeliği hediyesi sunulacak. Kapsamlı bir çalışma sonrasında yenilediği Konak Salonu’nun yanı sıra deniz manzaralı diğer salonlarında, havuz başında, çim bahçede ve terasta düğün yapmayı tercih edenler için Wyndham Grand İzmir Özdilek, misafirlerine kusursuz hizmet anlayışıyla muhteşem düğün davetleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 

wyndhamgrand_izmirozdilek_2.jpg

Düğün hediyeniz Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten…

Servis kalitesi, dekorasyon detayları, hizmeti ve lezzetli yemekleriyle de fark yaratan Wyndham Grand İzmir Özdilek, evlenen çiftler için deniz manzaralı özel balayı odasında konaklama imkanı da sunuyor.

Düğün hazırlıkları sırasında oldukça yorulan çiftlere, Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesinde yer alan termal SPA merkezi Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center’dan “bir aylık özel SPA çift üyeliği” hediye ediliyor. 31 Aralık 2019 tarihine kadar yapılacak düğün rezervasyonlarında geçerli olacak bir aylık ücretsiz SPA çift üyeliği ve masajlarda geçerli olacak indirim fırsatları evlenecek çiftleri bekliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.