Xiaomi'den bütçe dostu akıllı saat!

Xiaomi'den bütçe dostu akıllı saat!

Mijia Quartz Watch adı altında piyasaya sürülecek olan telefon, fiyatı ile çok konuşulacak gibi duruyor.

Son zamanların popüler akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Mijia markası altında geliştirdiği yeni akıllı saat modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Klasik tasarım severler için özel dizayen edilen akıllı saat, Mijia Quartz Watch adı altında piyasaya sürülecek.

Xiaomi, kuşkusuz ürün çeşitliliği konusunda en geniş firmalardan bir tanesi. Kol saatlerinden tutun kurutma cihazlarına kadar birçok ürünü Xiaomi markası adı altında bulabilirsiniz. Mijia Quartz Watch, klasik saat seven ancak akıllı özelliklere ihtiyaç duyanlar için kesinlikle harika gözüküyor.

Üç farklı renk seçeneğiyle tasarlanan saat, görebileceğiniz üzere çok standart bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Gövdesi 30 metre derine kadar su geçirmez olan ve gücünü CR2430 pilden alan saat, akıllı telefonlarla Bluetooth 4.0 üzerinden iletişim kurabilme özelliğine sahip.

Bünyesinde yer alan ikinci kadranda atılan adımı gösteren Mijia Quartz Watch, telefon bildirimlerini de kişiye iletebiliyor. Tüm ayarları akıllı telefon uygulamasından (Mi Fit) yapılan ürün, kendisini otomatik olarak ayarlayabiliyor. Alarm özelliğinin de unutulmadığı ürün, şimdiden birçok kişiyi heyecanlandırmaya yetti.

Akıllı saatin en güzel yanlarından biri tabii ki fiyatı. 17 Temmuz tarihinde Çin’de satışa çıkacak olan saat, sadece 52 dolar fiyat etiketine sahip. Kısa süre içerisinde aracı firmalar aracılığıyla global pazara da açılması beklenen ürün, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.