Yağmur suyu ve atık su altyapısı bakım çalışmaları devam ediyor

Yağmur suyu ve atık su altyapısı bakım çalışmaları devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir genelinde yağmur suyu ve atık su altyapısının bakım ve onarımlarını sürdürüyor.

İZSU Genel Müdürlüğü, kent genelinde yağmur suyu ayrıştırma sisteminin verimliliğini artırmak ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon bacalarının bakım ve onarımını yapıyor. İZSU ekipleri çoğunlukla ana arterlerde bulunan ve zamanla tahrip olan yağmur suyu ızgaraları ile kanalizasyon bacalarını onarırken ızgara ve bacaları da yol kotlarına uygun hale getiriyor.

7.jpeg

Karabağlar Limontepe ve Balçova Bahçelerarası’nda da eskiyen ve tahrip olan yağmur suyu ızgaralarında bakım çalışması yürütülerek yağmur suyu ayrıştırma sisteminin ilk aşamasını oluşturan yağmur suyu ızgaralarının verimliliği artırılıyor, su baskınlarının önüne geçiliyor. Onarımı yapılan ızgaralara sac ızgara eklenerek, ızgaralar yol kotuna göre ayarlanıyor. Buca Kozağaç Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda ise kanalizasyon bacalarının kot ayarlamaları ile trafikte seyreden vatandaşların can ve mal güvenliği güvence altına alınıyor.

6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.