Yaka Mahalleli gençlerin kurduğu tiyatro büyük alkış aldı

Yaka Mahalleli gençlerin kurduğu tiyatro büyük alkış aldı

Başkan İnce, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneğini sergileyen Yakalı bu gençlerimizi kutluyorum."

 

Güzelbahçe’nin Yaka Mahallesi’nde oturan bir grup gencin kurduğu “Yaka Oyuncuları” adlı tiyatro topluluğunun sergilediği oyun büyük ilgi gördü.

Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz  Salonu’nda sahnelenen “Dikkat!Deli çıkabilir” adlı tek perdelik oyunu aralarında Güzelbahçe Belediye  Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı  Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Çocuk yaştan itibaren Yaka Mahallesi’nde birbirlerinden ayrılmayan ve çoğu üniversitede öğrenim gören Aykut Türkeli, Doğay Karaman, Gülşah Toğan, Tugay Merttürk, Dicle Yılmaz, Sezen Eskin, Oğulcan Karaman, Sıla Yılmaz  ve Tayfun Toğan’ın sahnelediği oyun izleyenlerin coşku dolu alkışını aldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneğini sergileyen Yakalı bu gençlerimizi kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğin, barış ve huzurun tüm ülkemizde hakim olmasını temenni ediyorum” dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da “Böyle gençlerimiz olduğu sürece Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Kimse bu Atatürk gençliğini ayrıştıramayacaktır, bölemeyecektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.