Yakup Gülcan, milletvekili adayı olduğunu açıkladı!

Yakup Gülcan, milletvekili adayı olduğunu açıkladı!

İzmir Barosu avukatlarından Yakup Gülcan, Bağımsız milletvekili adayı olduğunu duyurdu.

Medya Ege- İzmir Barosu avukatlarından olan Yakup Gülcan, 2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Bağımsız milletvekili adayı olduğunu duyurdu. Gülcan, "Zorunlu önseçim ve Tercihli oy sistemini daha yüksek bir sesle haykırmak ve gündemde tutmak adına Bağımsız milletvekili adayı olduğumu bir kez daha ilan ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2022-04-06-at-23-40-24.jpeg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yakup Gülcan şunları belirtti;

"Bugün AK Parti Bayraklı Gençlik Kollarında uzun zamandır uğraş veren bir kardeşimizin uzun bir Facebook paylaşımındaki kahır dolu söylemlerini üzülerek okudum. Yine AK Parti üyesi iş insanı Ethem Sancak'ın dün Marmara Ünv. Hukuk fakültesindeki bir sempozyumdaki gaf ötesi sözleri sonrası bugün AK Parti'den istifa etmiş olduğu haberi tüm kamuoyunun dilinde, medya manşetlerinde. İşte bu gelişmeler dahi Zorunlu önseçim ve Tercihli oy sistemi düzenlemesinin ne denli zorunlu olduğuna dair somut ve net örnek vasfını taşıyor. Ama bu kadar zorunlu ve hayati öneme sahip bu yasal düzenlemeler gelmedi, getirilmiyor. Tartışılmıyor bile.

İşte bu nedenle, 2023 seçimlerinde;

Zorunlu önseçim ve Tercihli oy sistemini daha yüksek bir sesle haykırmak ve gündemde tutmak adına Bağımsız milletvekili adayı olduğumu bir kez daha ilan ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.