Yakup Gülcan’dan sert eleştiri

Yakup Gülcan’dan sert eleştiri

AK Parti eski Bayraklı ilçe Başkanı Yakup Gülcan, CHP İzmir Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi.

AK Parti eski Bayraklı ilçe Başkanı, İzmir 2.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Yakup Gülcan, CHP İzmir Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner'in içlerinde kızı ve oğlunun da bulunduğu 25 kişiyi CHP'li belediyelerde işe soktuğu iddia iddialarına tepki gösterdi.

780x411-edrettinin-listesi-chpyi-karistirdi-1670515486235.jpeg

Bir açıklama yayınlayarak zorunlu önseçime dikkat çeken Gülcan, "CHP İzmir Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısının aynı zamanda Karşıyaka Belediyesi’nde yönetici olduğu, İzmir BŞB ve diğer ilçe belediyelerinde de 25 kadar akrabasını işe yerleştirdiğine dair haberler çıktı. Emin olun pek çok belediyede hangi parti olduğu fark etmeksizin bu olay gibi yüzlerce örnek var. İşte bundan ötürü tekrar tekrar ısrarla diyorum ki zorunlu önseçim ve tercihli oy sistemi gelmeli, gelmek zorunda. Yoksa o balı tutanlar bal küpünü yalayıp yutmaya devam edecek, bu gidişle bırakın balı peteklerinden çıkan balmumu bile kalmayacak millete…" ifadelerini kullandı.

"Siyasi parti teşkilatlarını, belediyeleri, kamu kurumlarını babalarının çiftliği gibi kullananlardan gına gelmedi mi? Bıkmadınız mı?" diye soran Gülcan açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı; "Konu mankeni olarak görülmekten, seçmenlere (yani biz Türk Milletine) biçilen yasal figüran rolü ile oy pusulasında dayatılmış şahıslara oy vermek zorunda kalmak ağrınıza gitmiyor mu? Sessiz kalmaya hatta sessiz kalmak bir yana siz bu mevcut siyasileri alkışlamaya, desteklemeye devam ettiğiniz sürece bu gidişat düzelmez. Bilaki daha da kötüye gitmeye devam eder."

0x0-sedrettinin-listesi-chpyi-karistirdi-1670515561452.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.