Yanarak can verdiği sanılan şahıs hakkında şok gerçek

Yanarak can verdiği sanılan şahıs hakkında şok gerçek

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) Fehmi Özcan'ın ölümünde ki sır perdesi damgasını vurdu.

34 yaşındaki Fehmi Özcan’ın cansız bedeni; 3 Ocak 2016 tarihinde, Gaziantep - Şanlıurfa karayolunda, yanmış bir aracın içinde göğsünden 7 defa bıçaklanmış şekilde bulundu.

Gaziantep Nizip’te bilardo salonu işleten Fehmi Özcan, ölmeden bir hafta önce Antalya’da bulunan kardeşlerinin yanına gitti. Eşi ve onunla ilgili yaşadığı şüpheleri kardeşleriyle yüz yüze konuştu Daha sonra 2 Ocak 2016 günü Gaziantep’te kardeşleri Şenel ve Mehmet’le görüştü ve bu görüşmeden sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. İçerisinde biri patlamış, 3 piknik tüpü bulunan araçta feci şekilde hayatını kaybeden Fehmi Özcan’ın, intihar ettiği iddia edildi.

Kardeşlerinin kendi yaşamına son verdiğine inanmayan abi ve ablaları, gerçeğin peşine düştüler. Yapılan araştırmalarda olay yerini gören farklı güvenlik kamerası görüntülerinde birilerini yan yola giren aracı yanana kadar gözledikleri ve araç yanmadan önce araçtan 2 kişinin indiği görüldü. Abi Mehmet, Ablaları Şenel ve Tülay, Anne Saibe bunun bir cinayet olduğunu iddia ederek, suçluların yakalanması için şikayetçi oldular. Geçen 2 yıla rağmen genç adamın şüpheli ölümünün sırrı çözülemedi.

Fehmi Özcan'ın ölümünde ki sır perdesi aralanıyor

Canlı yayında olayın detaylarını yayınlayan Serap Paköz, stüdyoda bulunan Fehmi Özcan’ın ailesine; “Neden intihar değil de cinayet şüphesi duyuyorsunuz” diye sordu.

Fehmi Özcan’ın ablaları Şenel Hanım ve Tülay Hanım; “ Kardeşimiz karısından şüphe duymaya başladı. Karısının çocuklarını dövdüğünden şüpheleniyordu. Bu nedenle bilgisayara ses sistemi yerleştirdi. Sonra umduğundan farklı sesler duydu, evinde farklı farklı erkeklerin seslerini duydu” dediler.

Eşinden şüpheleniyoruz, o her şeyi biliyor.

Serap Paköz; “Kimden şüpheleniyorsunuz?” diye sordu. Fehmi Özcan’ın ablaları; “Eşinden şüpheleniyoruz, o her şeyi biliyor. Neden bizim gibi eşinin nasıl öldüğünün arkasında değil” dediler. Serap Paköz; “Ses kayıtlarını siz hepiniz dinlediniz değil mi? Kayıtlarda sesi olan kişilerin kim olduğunu öğrendiniz mi?” diye sordu. “Birden fazla erkek sesi var. Bir erkeğin sesi, başka bir erkek kardeşimizin sesi; ayrıca olay anında emniyet kemeri bağlıymış, bıçakta kan izi bulunamadı” diyen aile fertleri kardeşlerinin çocuklarına çok düşkün olduğunu, asla intihar etmeyeceğini söylediler.

Fehmi Özcan'ın ölümünde ki sır perdesini aralayan Serap Paköz; “Bu konunun altından çok şeyler çıkacak gibi görünüyor. Gerçeğin peşinde olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.