Yanardağ: "Cumhuriyet’e Sahip Çıkmalıyız"

Yanardağ: "Cumhuriyet’e Sahip Çıkmalıyız"

Karşıyaka Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ’ı Karşıyakalılar ile buluşturdu. 

“Türkiye nereye gidiyor?” başlıklı panelde konuşan Yanardağ "Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet'e her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gereken bir süreçteyiz" dedi.

500 KİŞİ İZLEDİ

Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle alanında uzman isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ’ı konuk etti. Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde yapılan etkinliğe CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve yaklaşık 500 kişi katıldı. 

ADALET VE DEMOKRASİ
“Türkiye nereye gidiyor?” başlıklı panelde konuşan Yanardağ, ülke gündemi ve siyasi gelişmeler hakkında izlenimlerini paylaştı.  Yanardağ "Türkiye'nin gündeminde anayasa değişikliği ve referandum var. Kritik bir süreç yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu günlerden çıkmak için Cumhuriyet'e ve Atatürk kazanımlarına her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Birlik içinde olmalı ve bu mücadelemize inanmalıyız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.