Yangından etkilenen köylere AK Parti İzmir'den ziyaret

Yangından etkilenen köylere AK Parti İzmir'den ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bir süre önce 30 ilçede eş zamanlı başlattığı tam kadro vefa ziyaretlerine Menderes ilçesinde devam etti.

İl Başkanlığından kaldırılan otobüslerle yola çıkan Başkan Kerem Ali Sürekli ve il yöneticileri Menderes'e doğru büyük bir coşkuyla hareket etti. Menderes'teki esnaf ziyaretinin ardından afetten zarar gören köylü ve üreticilerle de bir araya gelerek programına devam eden Başkan Sürekli'ye il ana kademe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, il gençlik ve kadın kolları yönetiminin yanı sıra Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı da eşlik etti.

unnamed-553.jpg

Menderes esnafını dinleyen AK Kadro, eş zamanlı olarak da Menderesli AK Parti üyelerini ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Çatalca, Efemçukuru, Yeniköy ve Kuyucak Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Sürekli müjdeli haberi vererek, “Yangında yok olan ağaçlarla birlikte üzerindeki mahsulün zararını da devletin karşılayacağını duyurdu. 

unnamed-(2)-401.jpg

Tüm gücümüzle yanlarındayız... 

Orman yangınından etkilenerek, büyük felakete doğrudan maruz kalan ve zarar gören köyleri, mahalleleri ve vatandaşları ziyaret eden Sürekli, “İlk kez bu kadar büyük bir afetle karşılaşmış olan halkımız, devletimizi başından itibaren yanlarında görmenin güveni içindeler. Onlara bir müjde ile gittik. Elbette telafisi olmayacak bir korku yaşadılar ancak bu korkunç felaketle yok olan mahsullerinin tüm zararını devletimiz karşılayacak. Efemçukuru'nda telef olan bağın fidanını da dalındaki üzümü de diğer tarım alanlarda kül olan zeytin ağacını da daldaki zeytinin de bedelini karşılayacağız. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Burada yaşayan mağdur vatandaşlarımızla birbirimize kenetlendik. Onlar asla yalnız değiller. Hükümetimiz bu afetin insanımızda ve doğamızda açtığı yaraları sarmak için tüm gücünü seferber etmeye devam edecek. Ayrıca yanan alanların imara açılması gibi bir bilgi kirliliği yaratmaya çalışanlar yasalarıda bilmiyorlar, şunu bilsinler o zaman, biz zaten yanan orman alanlarının imara açılmamasını yasaya bağlamışız. Güvence altına almışız. Aynı şeyleri yersizce tekrar etmek algı operasyonu ve doğal afetten siyaset üretme gayretinin ötesine geçmemektedir. Hiç bir orman yangını sonra imara açma durumu olmamıştır ve olmayacaktır."dedi.

unnamed-(1)-485.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.