Yangından Kurtarılan Vatandaşın Üstüne Yağ Döktüler

Yangından Kurtarılan Vatandaşın Üstüne Yağ Döktüler

İstanbul Fatih'te çıkan yangından ağır yaralı kurtulan vatandaşa yapılan müdahale anca Türkiye'de gerçekleşir dedirtti.

İstanbul Fatih'te gerçekleşen olayda bir binada yangın çıktı. Çatı kısmı alevler içerisinde kalan binadan ağır yaralı olarak kurtarılan bir vatandaşa yardım etmek için müdahalede bulunan vatandaşlar ağır yaralı şahsın üzerine yağ döktü.

Olayı gören hemşire çileden çıkarak vatandaşlara yangından kurtarılan ağır yaralı şahsın, enfeksiyon geçirip öleceğini söyleyerek tepki gösterdi.

Fatih'in Yedikule mahallesi İmam Hüseyin sokağında gerçekleşen olayda, 5 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Şu an belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangın bir anda bütün binayı sardı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalıştı.

Yangın sırasında olay yerinden geçmekte olan bir hemşire yaralı şahsı görerek yardıma koştu. Ancak yardımcı olmaya vatandaşlar aceleyle ağır yaralı vatandaşın üzerine su yerine yağ döktü. Hemşire durum karşısında çileden çıkarak vatandaşlara bağırdı. Ağır yaralı şahsın enfeksiyon kaparak ölebileceğini ifade eden hemşire yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından uzun süren müdahale sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.