Yapay zeka video kaydederken yanınızda!

Yapay zeka video kaydederken yanınızda!

Özellikle incelememiz sırsında sizlere Mate 20 Pro‘nun harika özelliklerinden bahsetmiştik. Bu özelliklerden biri olan yapay zeka desteği, birçok alanda imdadımıza yetişiyor.

Yapay zekalı işlemci Kirin 980‘nin iddialı olduğu alanlardan biri de video kaydetme ve düzenleme. Bu makalemizde sizler için yapay zekanın video kaydetme ve video düzenlemeye olan etkisinden bahsedeceğiz. Videolarınızda farklı bir atmosfer vaat eden bu kamera bakalım neleri başarabiliyor?

Sinema filmlerinin farklı bir renk tonu ve 24 fps olmasının ardında önemli kaygılar yatıyor. Bu renkler izleyici ile bağ kurulmasında önemli rol oynar. Akıllı telefonunuzda artık bu renkleri kolayca yakalayabiliyorsunuz. Mate 20 Pro’nun Taze, Klasik, Arka Plan Bulanıklığı, Gerilim gibi filtreleri gerçek zamanlı olarak uygulayarak, videolarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Yapay Zeka Porte rengiyse diğer tüm filtrelerden farklı çalışarak dramatik etkiyi en yüksek seviyeye taşır. İnsanı algılayan bu video kaydında, sinematik etki oluşması açısından arka plan bulanıklaştırılır.

21:9 modunu kullanma ve HDR kaydetme olanakları çektiğiniz videolara çok daha sinematik bir hava katarken, sizin de sosyal medya ve diğer alanlarda parlamanızı sağlayacak.

Üstelik bu videoları yapay zeka sayesinde daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Yapay zeka birimi videonuzdaki yüzleri farklı görüntülere atayabilir, böylece zamandan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.