Yaptığı paylaşım olay oldu! Hadi Aslanım...

Yaptığı paylaşım olay oldu! Hadi Aslanım...

Dünya Kupası Elçisi Victoria Lopyreva, Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maç sonrası Twitter hesabından mesaj paylaştı.

Galatasaray trbiünlerinin de yakından tanıdığı Victoria Lopyreva, Trabzonspor maçının ardından çok konuşulacak mesajlara imza attı.Güzel model Twitter hesabından, " 21 e 7 kaldı! Haydi Aslanlar! " mesajını paylaştı. Lopyreva, geçtiğimiz aylarda Galatasaray’ın maçını izlemek üzere Türk Telekom Stadyumu'na gelmişti.Rus güzel Victoria Lopyreva, Galatasaray formasıyla poz vermişti.

8652734.jpeg

Atmosferden çok etkilenen Lopyreva, Cim Bom’un skoru 2-0’dan 4-2’ye getirmesi üzerine, “Yaptığım sihir işe yaradı! Aslan 2. yarıda kükreyerek geri döndü. Bugüne kadar gördüğüm en dramatik maçlardan biriydi. Kesinlikle baş döndürücü. Tebrikler Galatasaray” diye yazmıştı.Hamamda çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabına yükleyen Lopyreva'nın bu pozunu yaklaşık 70 bin kişi beğenirken yüzlerce de yorum gönderilmişti. Victoria Lopyreva, geçtiğimiz dönemde de Manchester United'ın CSKA Moskova ile oynadığı maçı izlemişti.Victoria Lopyreva, daha önce de Manchster United kulübünü ziyaret etmiş ve dikkat çeken açıklamalar yapmıştı...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.