Yarı Final Heyecanı Başlıyor

Yarı Final Heyecanı Başlıyor

19-25 Nisan tarihleri arasında TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul turnuvasında çeyrek final mücadeleleri tamamlandı.

Turnuvanın ilk yarı finalisti 18 yaşındaki Ukraynalı Marta Kostyuk oldu. 2 saat 25 dakikanın ardından dünya eski 20 numarası Hırvat raket Ana Konjuh'u 7-5, 4-6, 6-3 ile geçen genç raket, kariyerinin ikinci WTA yarı finalinde Rumen tenisçi Sorana Cirstea’nin rakibi oldu. 2 WTA şampiyonluğu bulunan 24 yaşındaki Fiona Ferro'nun 6-4 biten ilk setin ardından sakatlık sebebiyle maçtan çekilmesi sonucu Rumen tenisçi Sorana Cirstea adını son dörde yazdırdı. Turnuvanın 1 numaralı seri başı dünya 17 numarası Belçikalı raket Elise Mertens ise Katerina Siniakova’yı 1 saat 35 dakikada 6-4’lük iki sette yenerek son dört raket arasında yerini aldı. Mertens, yarı finalde kariyerinin en uzun galibiyet serisini 9 maça çıkaran 3 numaralı seri başı Veronika Kudermetova ile eşleşti. Rus tenisçi Kudermetova, Rumen Ana Bogdan karşısında çekişmeli geçen maçı 2-6, 6-3, 6-3 ile kazandı. Teklerde yarı finalde birbirlerine rakip olan Kudermetova ve Mertens, çiftlerde ise yarı finalde Anastasia Pavlyuchenkova/Anastasia Potapova ikilisi karşısında galibiyet arayacak. Japon tandem Nao Hibino/Makoto Ninomiya, Rus ikili Elena Vesnina /Vera Zvonareva'yı 6-3, 6-1 ile geçerek yarı finale yükselen bir diğer çift oldu.

TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde yarın teklerde ve çiftlerde yarı final heyecanı D-smart ve sports tv’de yaşanacak. 25 Nisan Pazar günü 17.00’de başlayacak final karşılaşmasını ise Kanal D yayınlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.